Ми в соцмережах:

Що життєво важливо при розробці сайту ЖК?

1609
Що життєво важливо при розробці сайту ЖК?

Сайт – основний майданчик, на якому потенційний покупець / інвестор вибирає квартиру. Щоб ваш сайт не просто був в інтернеті, а приносив продажі, перевірте його особливості за цим списком. 

1. Наявність логотипу і візуалізацій. Вони потрібні розробникам сайту, щоб відразу спроектувати його в одному стилі, і відвідувачам, щоб розуміти, як виглядає ваш ЖК. 

2. Продумана логіка сайту. Якщо протягом 3-х секунд не зрозуміло, де шукати потрібну інформацію – щось не так з навігацією. Переконайтеся, що творці сайту знають, що таке юзабіліті. 

3. Сучасний дизайн. Це особливо важливо, якщо ви орієнтуєтеся на молодь. 

4. Зручний підбір квартир. Чи може користувач відразу на сайті подивитися планування поверху, перейти до конкретної квартири, побачити деталі та з легкістю переміщатися на інший поверх чи будинок? Цей блок на сайті найскладніший, і, водночас, найважливіший для відвідувача. 

5. Адаптація до мобільних пристроїв? В середньому 30% потенційних покупців заходять на сайт з гаджетів: 20% з них залишають заявку через 2 хвилини перегляду. 

6. Уникайте надлишку інформації. Виділіть декілька основних переваг і зробіть на них акцент. Так користувачеві простіше буде сприймати інформацію і він запам'ятає основні деталі про ЖК. 

7. Переконайтеся, що на сайті можна знайти всю важливу для потенційного інвестора інформацію: про забудовника, інфраструктуру, планування, технічні характеристики, документацію, хід будівництва, ціни і акції, контакти. 

8. Форми зворотнього зв'язку і замовлення дзвінка на сайті перетворюють просто користувача в ліда. 

9. Щоб сайт продавав, на ньому повинен бути чіткий заклик до дії: зателефонувати, залишити заявку та номер телефону, купити по акції прямо зараз. Можна використовувати як спливаючі вікна, так і картинки в банерах. 

Сайт приносить продажі. Хороший сайт – багато продажів. Тому вдало інвестувавши в якісний сайт, ви ще довго будете отримувати продажі в якості дивідендів. 
За консультацією по своєму проекту звертайтеся за телефонами, і ми безкоштовно зробимо аудит сайту вашого ЖК: (044) 227-07-68, (096) 261-11-38.

Читайте також

ХОЧУ ОБГОВОРИТИ

МОЯ КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Назва компанії
ПІБ
Телефон
E-mail

Залишити заявку

Ім'я
Телефон або E-mail
яку задачу треба вирішити?
facebook behance